Toon resultaten

Absorptiemiddelen

Onze absorptiemiddelen zijn in te zetten bij een groot aantal toepassingen. Van gewoon onderhoud tot het opruimen van gevaarlijke chemicaliën. Absorptiemiddelen helpen ervoor om te zorgen dat de werkomgeving schoon en veilig blijft en ze verminderen schade aan het milieu. Daarnaast kun je met deze middelen chemische verontreiniging vermijden. Absorptiemiddelen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Absorptiemiddelen zijn bedoeld om te worden gebruikt voor specifieke werkzaamheden en materialen. Sommige kunnen worden gebruikt voor algemeen onderhoud, terwijl andere absorptiemiddelen zijn ontworpen om olie of chemicaliën op te ruimen. Ons breed assortiment absorptiemiddelen voldoen aan specifieke eisen. Bekijk hieronder waaraan.

Olie absorptiemiddelen

Voor het absorberen van olie hebben we specifieke absorptiemiddelen. Ze zijn hydrofoob, dit houdt in dat ze waterafstotend zijn en dit maakt ze ideaal voor het absorberen van olie in gebieden waar mogelijk ook water aanwezig is.

Industriële absorptiemiddelen

De industriële absorptiemiddelen zijn ideaal voor het snel, veilig en doeltreffend absorberen van olie en andere industriële vloeistoffen, zoals smeermiddel, wasbenzine maar ook plantaardige bakolie.

Chemicaliën absorptiemiddelen

De ideale oplossing voor het opruimen van gevaarlijke stoffen zijn de chemicaliën absorptiemiddelen. Ze hebben een zeer hoge absorptiecapaciteiten en zijn geschikt voor het absorberen van een groot aantal vloeistoffen, waaronder zelfs agressieve zuren en alkaliën.

Absorptiemiddelen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten

Vellen en rollen
Deze absorptiemiddelen kunnen worden gebruikt in en rond de werkomgeving. Ze vangen lekkages en druppels op, hebben een zeer hoog absorptievermogen en zijn eenvoudig te gebruiken.

Miniworsten – Kussens
Ideaal rond een lekkende machine om olie en snijvloeistoffen in te dammen en te absorberen. We hebben industriële miniworsten en industriële absorptieworsten.

Kits voor het opruimen van gevaarlijke stoffen
Ieder Absorptiepakket (Spill Kit) bevat een zorgvuldig gekozen selectie van absorptiemiddelen voor de diverse doeleinden. Deze praktische kits zijn erg handig om gevaarlijke vloeistoffen snel en effectief in te dammen.