Toon resultaten

Handbeschermer

Bij sommige werkzaamheden is het van belang om huidbeschermer te gebruiken. Zo zorg je met de juiste huidbescherming voor zo min mogelijk belasting in vervuilde werkomgevingen. Denk hierbij aan het beschermen van de huid tegen contact met verontreinigde en/of irriterende stoffen. Door het gebruik van handbescherming wordt het ook makkelijker om de huid achteraf te reinigen.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Huidbeschermer

Ons assortiment bevat verschillende crèmes als huidbeschermer, hierdoor houd je je huid soepel en afstotend. Daarnaast zorgt de crème ervoor dat de pH-waarde van de huid op het juiste niveau blijft. De huidbeschermer kan aangebracht worden op intacte huid of huid die rood en droog is. Het is van belang om niet te veel crème op de huid te smeren. Gebruik maar een klein beetje en smeer de huid hiermee in totdat deze stroef aan gaat voelen.

Handbeschermer

De handbescherming is eenvoudig aan te brengen en is waterbestendig en beschermt tegen verschillende omstandigheden. Onze Deb Stoko Stokoderm Sun Protect 30 Pure huidbeschermer beschermt bijvoorbeeld tegen UV; UVA-, UVB- en UVC-stralen en is zonder geur- en kleurstoffen en geschikt voor iedere huidtype.