Toon resultaten

Handdoek

Bekijk hieronder onze vouw handdoeken. Ons assortiment bevat ringgesponnen katoenen handdoeken en Z en CZ- papieren vouwhanddoeken. C gevouwen handdoeken liggen los op elkaar gestapeld zodat er bij iedere afname per keer een vouwhanddoekje uit de dispenser komt. De Z-vouwhanddoeken zijn half in elkaar gevouwen, dit zorgt ervoor dat er steeds voor dat het volgend velletje al klaar hangt voor gebruik bij het afnemen van een vouwhanddoekje. Dit is hygiënisch omdat je alleen contact hebt met het vel wat je gebruikt.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
4 product(en)
4 product(en)

Handdoek

Handdoeken kunnen voor meerdere doelen ingezet worden. Zo kan er met een handdoek de werkplek afgedaan worden, gemorste vloeistof opgeruimd worden maar kunnen de handen ook schoon worden gemaakt of droog worden gemaakt aan een handdoek. Bezoekers en medewerkers op de werkvloer dienen altijd de mogelijkheid te hebben om de handen te kunnen drogen. Dit vermindert ook nog eens het risico op ziektes, besmettingen en de productiviteit. Er is zowel iets te zeggen voor katoenen handdoeken als papieren handdoeken. Katoenen handdoeken laten geen afval achter, maar dienen wel regelmatig uitgewassen te worden. Afhankelijk van het aantal personen die het gebruiken. Bij de papieren vouwhanddoekjes zijn de meeste zo ontworpen dat je alleen het doekje wat je gebruikt aanraakt.

Vouwhanddoek

Bij onze vouwhanddoeken kun je aanhouden dat hoe meer laags de handdoek is, hoe zachter deze aanvoelt en hoe sterker het is. Als de handdoek groter is, worden er minder vouwhanddoekjes per keer gebruikt. Onder elke handdoek staat beschreven, indien van toepassing, voor welke dispenser deze het beste geschikt is, zodat je gemakkelijk de juiste vouwhanddoekjes kunt kopen voor de juiste dispenser. De vouwhanddoekjes zijn gemakkelijk te gebruiken als poetsdoeken, zakdoekjes, servetten of om de handen mee af te doen of af te drogen.

2-laags cellulose

Ook hebben we papieren handdoeken van 2-laags cellulose. Dit houdt in dat de handdoeken van 100% nieuwe cellulose zijn geproduceerd. De twee lagen zijn op elkaar verlijmd waardoor de natsterkte van het papier aanzien wordt verhoogd.