Toon resultaten

Handreiniger

Maakt niet uit wat voor werkzaamheden je dient uit te voeren, het is van belang dat je handen en huid goed gereinigd zijn. Van handreiniger met milde reinigingskracht tot reiniging van hardnekkige oliën, vetten en andere zware verontreinigen tot afgewerkte olie, aardolie, smeerolie, grafiet, metaalstof en roet. Bekijk hieronder onze handige navulling zeepdispensers die geschikt zijn voor onze zeepdispensers.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
11 product(en)
11 product(en)

Handreiniger

Onze handreinigers zijn verkrijgbaar in pH-huidneutrale handreiniger of met een geur, met goede waskracht en goede huidverdraagzaamheid. Onze handreinigers zijn voor meerdere werkomgevingen geschikt. De handreiniging dient op een natte huid aangebracht te worden en daarna goed te worden verspreid. Daarna moet je de handen goed afspoelen zodat er geen resten van de handreiniger op de huid achterblijven. Wij adviseren om minimaal ieder begin van de dag en aan het einde van de werkperiode de handen te reinigen. En indien nodig uiteraard tussendoor.

Huidreiniging

Ook bevat ons assortiment verschillende huidreinigingen die de poriën reinigen van vuil, vet en oliën, dit kan doordat de huidreiniging een hoogwaardige kunststofkorrel bevat of een natuurlijke maïskernkorrel, die de huid goed kan reinigen tegen bijvoorbeeld teer, inkten, bitumen, lijmen, op olie gebaseerde verf, olie, vet en vuil te verwijderen. Huidreiniging met natuurlijke maïskernkorrels reinigen de huid grondig zonder deze te beschadigen, schuurt niet en belast het milieu niet omdat het biologisch afbreekbaar is. We hebben verschillende huidreinigingen in ons assortiment voor in industriële omgevingen.

Navulling zeepdispenser

Door de handreiniger in een dispenser te bewaren droogt de handreiniging niet uit en voorkom je uitdroging van de pasta. Onze navulling voor de zeepdispenser zijn gemakkelijk in de dispenser te verwisselen. Bij ‘downloads’ staat een te downloaden productsheet met verdere informatie over de navulling zeepdispenser en de passende zeepdispenser. Daarnaast zijn onze navulling voor de zeepdispenser economisch in gebruik. Een kleine dosering handreiniging is al voldoende voor het effectief verwijderen van vervuilingen op de werkomgeving.