Toon resultaten

Tapes en schuurmaterialen

Ons assortiment bevat verschillende middelen die hulp kunnen bieden bij werkzaamheden zoals schilderen en schuren. Onze tapes en schuurmaterialen maken deze werkzaamheden makkelijker en optimaliseren deze werkzaamheden. Tape kan goed gebruikt worden om onderdelen af te plakken voor het schilderen en kan helpen bij een mooi en strak resultaat. Schuurmateriaal zorgt ervoor dat de ondergrond goed voorbewerkt is zodat deze behandeld kan worden.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
4 product(en)
4 product(en)

Tapes

Ons assortiment bevat verschillende tapes voor bijvoorbeeld het afplakken van de muren, kozijnen en plafonds voor het schilderen. Zo hebben we verschillende 3M Scotch afplaktape, dit is kwaliteitstape voor universele toepassingen. De tapes hebben optimale kleefkracht en zijn verwijderbaar zonder dat ze lijmresten achterlaten. En jij kunt perfecte rechte lijnen schilderen. Ook bevat ons tape-assortiment duct tape en reflecterende tape.

Schuurmaterialen

Voordat je kunt gaan schilderen is het vaak van belang om de ondergrond eerst goed te bewerken, zodat deze de verf goed pakt. Vaak krijg je de mooiste afwerking als de ondergrond eerst wordt geschuurd. Wij bieden hier verschillende schuurmaterialen voor aan. Met onze schuurmaterialen kun je oude verflagen verwijderen of een muurreperatie bijvoorbeeld weer strak maken. We hebben verschillende schuurmaterialen om hout, metaal, kunststof, glasvezel en andere materialen te schuren. Zo hebben we hand pats, maar ook schuurrollen en schuurschijven.

Het assortiment schuurmaterialen omvat onder andere de volgende productsoorten:

  • Schijven
  • Handpads
  • Rollen
  • Banden

Je hebt daarbij de keuze uit verschillende afmetingen, korrels en groftes. Wij adviseren je graag bij de keuze voor het juiste materiaal voor je specifieke machine en/of toepassing. Neem hiervoor contact met ons op.

Opbouw schuurmateriaal

Schuurmaterialen zijn opgebouwd uit lagen. Door de ingenieuze samenbouw van diverse lagen worden de technische eigenschappen van het schuurmateriaal bepaald en zorgt dit samen voor kwalitatief schuurmateriaal. Gemiddeld genomen bestaat schuurmateriaal uit 4 tot 5 lagen, de onderste laag is de drager. De drager bepaalt de soepelheid en sterkte van het materiaal. Daarop wordt lijmbinding toegevoegd en de schuurkorrel. Om deze definitief te verankeren wordt er nog een lijmlaag toegevoegd en een top-coating kan worden toegevoegd om stof af te voeren en ervoor te zorgen dat het schuurmateriaal niet enorm heet wordt.