Tijdelijk bieden we alleen producten online aan waarvan wij voorraad kunnen garanderen. Neem voor overige producten (ademhaling-, hoofd- en oog- en gelaatsbescherming) contact op per e-mail of telefoon. 

Over ons

Onze missie:

Zoveel mogelijk mensen de juiste PBM’s laten gebruiken voor de juiste toepassing. De werkkwaliteit verbeteren in een veilige werkomgeving met respect voor het milieu, het individu en de samenleving.

Over ons:

PBMonline.be is een one-stop-shop voor kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen en lokale overheden. We verkopen uitsluitend B2B. PBMonline.be is een online bedrijf in combinatie met persoonlijk contact met jou, onze klant. De website helpt je de juiste keuze te maken, maar eens besteld komen we, als je dit op prijs stelt, graag bij je langs om je verder te begeleiden bij de aankoop van je PBM’s.

Ontzorgen 

PBMonline.be wil jou zoveel mogelijk ontzorgen. Dit doen we met het ‘hurry up for wait’ principe. ‘Hurry’ omdat de website gecombineerd met onze service ervoor zorgt dat je snel de gewenste informatie krijgt. ‘Wait’ omdat wij wachten op jouw beslissing. In de praktijk betekent dit: jij bestelt, PBMonline.be doet de rest en houdt je proactief op de hoogte van je bestelling.