Toon resultaten

Poetsvodden

Poetsvodden zijn er in verschillende materialen. Katoenen vodden absorberen olie en water, polyester doet dat niet. Bij donkere vodden zie je niet dat ze al vuil zijn. Deze zijn ideaal voor onderhoudswerk of om olie op te kuisen. Licht gekleurde vodden helpen om proper te werken, ideaal voor bijvoorbeeld carrosseriebedrijven, montagebedrijven, schrijnwerkers etc.

Wit dun katoen is ideaal voor parketteurs en andere toepassingen voor een perfecte afwerking. Ben je niet zeker welk type poetsvodden het best passen bij jouw toepassing? Wij geven je graag advies.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
3 product(en)
3 product(en)

Poetsvodden

De poetsvodden uit ons assortiment zijn gemaakt van katoen, polyester en badstof. Afhankelijk van de schoonmaakwerkzaamheden kan er voor de gewenste stof en kleur gekozen worden. Met onze poetsvodden kun je bepaalde stoffen absorberen, maar soms is een poetsvod hiervoor niet voldoende. Daarom bevat ons assortiment ook verschillende absorptiemiddelen. Poetsvodden zijn een goed alternatief voor poetspapier. Indien er gewerkt wordt met oplosmiddelen raden wij het aan om witte poetsvodden te gebruiken omdat deze geen kleur kunnen afgeven.

Poetsdoeken

Poetsdoeken die gemaakt zijn van badstof absorberen meer vocht dan katoenen poetsdoeken. Het voordeel van poetsdoeken die wit zijn is dat je beter kunt zien wanneer je poetsdoek vuil is en dat je toe bent aan een propere of nieuwe poetsdoek. Donkere poetsdoeken absorberen net zo goed als lichte of witte poetsdoeken. Ze zijn alleen goedkoper omdat er meer donkere kledij in omloop is. Witte katoenen doeken zijn uitermate geschikt voor het afwerken van parket of andere materialen waar geen strepen of vuil achtergelaten mag worden. Het katoen absorbeert het vuil of lijm.

Poetslappen

Een poetslap is meerdere malen te gebruiken tijdens de werkzaamheden. Onze poetsvodden zijn uitermate geschikt om iets op te poetsen of bijvoorbeeld het schoonmaken van luchtkanalen in de werkomgeving zoals het ziekenhuis. Dikkere poetslappen zijn geschikt voor het verwijderen van vet en het opnemen van olie. De poetslappen zijn beschikbaar in zakken en in dozen. De dozen zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een opening waardoor je gemakkelijk de poetslappen kunt pakken.