Donker katoen

Donkere katoenen poetsvodden absorberen even goed als licht gekleurde poetsvodden.  Wanneer de vod vuil is zie je dat niet, dat kan een nadeel zijn.  Deze poetsvodden zijn aanzienlijk goedkoper.  Dit komt omdat er nu eenmaal meer donkere kledij in omloop is dan pastel kleuren.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
1 product(en)
1 product(en)

Bonte poetsvodden

Bonte poetsvodden hebben hetzelfde absorptievermogen als witte of lichte poetsvodden. Over het algemeen worden bonte poetsvodden vaak ingezet voor zwaar en erg zwaar vervuilde werkzaamheden. Bonte poetsvodden zijn ideaal voor als de kleur niet uitmaakt en de doeken sowieso erg vies worden tijdens het proper maken van de werkomgeving zoals kamers en machines. Ze zijn daarnaast ook nog een economisch verantwoord, ze zijn namelijk uit te wassen en meerdere malen opnieuw te gebruiken.

Donkere katoenen poetsvodden

Bij donkere katoenen poetsvodden is het minder duidelijk te zien wat je aan vuil hebt verwijderd tijdens het poetsen/schoonvegen. Als er gewerkt wordt met oplosmiddelen is het aan te raden om witte poetsvodden te gebruiken, aangezien donkere katoenen poetsvodden voor de kleur synthetische stoffen en bedrukkingen kunnen hebben. Door de chemische werking van het oplosmiddel met de vod kan de kleur vrij komen. Het grootste voordeel van donkere katoenen poetsvodden is dat ze een zwarte kwaliteit hebben en goed ingezet kunnen worden voor zwaardere schoonmaakwerken. Ook zijn ze herbruikbaar.