Wit katoen

Witte katoenen vodden zijn ideaal voor een eindafwerking van parket, hout, of andere materialen waar een vod geen strepen of vuil mag achter laten. Het katoen absorbeert lijmresten en je ziet goed of de vod al dan niet vuil is.

Onze witte katoenen poetsvodden zijn verkrijgbaar in 10 kilo of 25 kilo.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
1 product(en)
1 product(en)

Witte katoenen vodden

Het grootste voordeel aan witte katoenen vodden is dat ze geen kleur afgeven en je kunt makkelijk controleren of het schoon te maken oppervlak proper is. Witte katoenen vodden worden vaak ingezet vanuit hygiënisch oogpunt. Als er gewerkt wordt met oplosmiddelen raden wij aan om witte katoenen vodden te gebruiken, omdat ze geen kleur zullen aflaten die vrij kan komen door het oplosmiddel. Nog een ander voordeel aan de witte katoenen vodden is dat ze meerdere malen te gebruiken zijn, zo ben je ook nog een milieubewust bezig.

Wit katoen

De witte katoenen vodden zijn ook geschikt voor het opnemen van vet en vocht, waardoor ze goed geschikt zijn voor werkplaatsen zoals garages, fijnmetaal, elektronica en meer. Ook zijn witte katoenen vodden uitermate geschikt voor de scheepvaart. Katoen is een sterke stof. Onze witte katoenen poetsvodden zijn verpakt in een dispenserdoos of in een zak. Verkrijgbaar in 10 of 25 kilo. Doordat de witte katoenen vodden in een doos zitten, blijven de nog niet gebruikte vodden schoon.

Witte katoenen poetsvodden

De witte katoenen poetsvodden worden gemaakt van kledij die niet meer te dragen is en zijn goed te gebruiken voor het standaard tot fijnpoets- en polijstwerk. Denk hierbij aan gewassen en gerecycled textiel zoals katoenen overhemden. Witte katoenen vodden zijn goed voor het poetsen van gladde oppervlaktes zoals auto’s of het reinigen van fijne mechaniek. Maar ook de eindafwerking van hout of andere materialen waarbij geen strepen of vuil achtergelaten mag worden zijn witte katoenen vodden perfect. Het katoen absorbeert lijmresten goed.