Toon resultaten

Shirts

Bekijk ons ruime assortiment werkshirts. Van basis shirts, werkpolo’s tot fluorescerende shirts. Onze shirts zijn verkrijgbaar met korte mouwen, lange mouwen en als werkhemd. Over het algemeen zijn onze meeste shirts geschikt voor unisex, maar sommige shirts zijn speciaal voor dames, heren en zelfs kinderen. Daarnaast is het mogelijk om de shirts te bedrukken bij ons.

Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
563 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
563 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Shirts

In ons assortiment shirts zit altijd een geschikt shirt voor jouw bedrijf en werkzaamheden. Ze dienen altijd te voldoen aan eisen, zoals uitstraling, maar misschien wel belangrijker: comfort. Shirts worden een gehele werkdag gedragen en dienen dus comfortabel te zijn. Daarnaast moeten ze ook nog kwalitatief zijn en voor de uitstraling van het bedrijf is niet zomaar ieder shirt geschikt. Zo bieden we verschillende soorten aan, zoals werkhemden en poloshirts. Zo hebben we ook thermische shirts. Onze Viloft onderkleding heeft een groot draagcomfort en voelt comfortabel aan op de huid. Daarnaast veroorzaakt dit shirt geen storende geurontwikkeling. Daarnaast zijn deze shirts goed ademend en hebben ze vochtregulerende eigenschappen.

Shirts bedrukken

Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om de shirts te laten bedrukken. Dit kan met een logo of een tekst, of beide. Op deze manier kan je personeel het bedrijf nog beter promoten en is het duidelijk van welk bedrijf dat ze zijn; zo kunnen we ervoor zorgen dat de shirts helemaal binnen de huisstijl van het bedrijf zijn. Zo zijn de shirts en het personeel representatief, herkenbaar en wekken ze vertrouwen op bij de klant.

Werkshirts

Daarnaast bevat ons assortiment werkshirts met een vlamvertragende eigenschap die niet verloren gaat bij het wassen van het shirt. Zo bevat ons assortiment ook werkshirt van Sioen die een permanent antibacterieel effect bevatten die geuren bestrijdt. Daarnaast zijn sommige werkshirts hiervan ook inherent vlamvertragend en antistatisch. Onder ieder werkshirt staat of deze aan bepaalde normen voldoet en welke normen. Zoals de norm IEC 61340: bescherming van elektronische componenten tegen elektrostatische verschijnselen.

Werkhemd

Onze shirts zijn geschikt voor het dragen als bovenkleding, maar ons assortiment bevat ook werkhemden die geschikt zijn voor onder de shirts. Of met erg warme temperaturen als bovenkleding.