Toon resultaten

Truien en sweaters

Wij hebben een ruim assortiment truien en sweaters die je geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden, zodat je comfortabel en warm je werkzaamheden kan blijven uitvoeren. Onze truien en sweaters voldoen aan verschillende EN-normen, deze staan beschreven bij het specifieke product.
Lees meer

Waar kan ik je mee helpen?

Ontdek direct alle prijzen en profiteer van jouw voordeel.

Nog geen account?
281 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
281 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Truien

Een trui moet lekker zitten en je vooral niet belemmeren tijdens de werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten truien in verschillende modellen en kleuren die je kan bestellen in de huisstijl van jullie bedrijf. Onze truien zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, zoals truien met een ronde hals, polo kraag of ritssluiting. Maar ook fleece sweaters, polosweaters, hooded sweaters en schipperstruien ben je bij ons aan het goede adres. Ons truien assortiment bevat truien van bekende merken zoals M-Wear, Blåkläder en Santino. Onze truien zijn over het algemeen unisex, maar we hebben ook damesmodellen.

Werktrui

Het materiaal is het belangrijkste voor een werktrui. Een werktrui van katoen draagt bij aan draagcomfort en voorkomt statische elektriciteit. Polyester is weer meer slijtvast. Ook hebben we werktruien gemaakt van een combinatie van katoen en polyester en badstof. Daarnaast hebben we verschillende werktruien met reflectiemiddelen, zodat je beter zichtbaar bent, volgens de EN ISO 20471 norm. En we hebben truien die voldoen aan de normen IEC 61482-1-2/EN ISO 11612/EN 1149-5. Oftewel we hebben werktruien die brandwerend zijn en je beschermen tegen hitte en vlammen en volgens de eisen van werkkleding met elektrostatische eigenschappen. IEC 61482 staat voor bescherming tegen thermische gevaren van een elektrische vlamboog, volgens de BOX-test.

Werktruien bedrukken

Onze werktruien zijn dus geschikt voor alle werkzaamheden, van reguliere werkzaamheden tot werkzaamheden waarbij werktruien aan bepaalde EN-normen dienen te voldoen. Welke werktrui je ook kiest, je kunt bij ons gemakkelijk je werktruien aanpassen aan de huisstijl van jullie bedrijf. Zo bevat ons assortiment verschillende kleuren werktruien en kun je je werktruien bij ons laten bedrukken. Op onze werktruien is voldoende ruimte voor een slogan, maar ook het bedrijfslogo of een tekst is mogelijk. Neem contact met ons op om de werktruien te laten bedrukken.